Search
Close this search box.
matkasukkaputki
matkasukkaputki

Matkasukka

Matkustan mielelläni pienin ja välttämättömin matkatavaroin. Käytän aikaa putkiloiden pienentämiseen ja puristamiseen, vaatteiden viikkaamiseen ja rullaamiseen saadakseni tavarat pieneen tilaan. Pakkaamisessa tarvitsen vielä pusseja ja pussien pusseja.

Vekkihameen pakkaamista mietin pitkään. Vekin vastainen taittaminen vaikutti väkivaltaiselta teolta.  Vekitetyn kankaan rullaus sen sijaan tuntui luontevalta. Pakkasin myös hameita pahviputkiloihin, kiinnitin nauhoilla rullaksi. Sitten löytyi sukanvarsi.  Keräilen sukanvarsia, toiset jotain niihin sisäänlaitettavaa.

Olin joskus rullaillut hameet esittelytilanteessa pötköiksi väreittäin. Näkymä miellytti ja rullaaminen oli helppoa esittelytilanteessakin.

Myöhemmin leikkelin sukanvarsia hamepötköjen pidikkeiksi. Syntyi idea vekkihameen pakkaussukasta, joka helpottaisi myös postittamista. Mistä sukkia, sukkahousuja, säärystimiä kun tavoitteena on oikea tuote?

Huihuin vekkihameen pakkaussukka haki muotoaan resorineulosputkesta sairaalasukkaan. Lopputulos on kevyt, pestävä, kestävä puuvillasukka ripustus -tai vetolenkillä: Matkasukka. Matkasukassa hameen voit sulloa pieneen matkalaukkuun tai  kietaista kaarelle reppuun. Matkasukassa hame ei säiky vähästä. Vaikka ei se säiky käytössäkään.

Käytä matkasukkaa näin